vineri, 26 februarie 2010

Pijamaua mea preferata.

Si trec zilele si anii.. si o sa am si stranepoti, dar lumea nu are timp.. Ce sa faci?! Traim intr'o lume unde nu ai timp de nimic, nici macar de sprijinul cuiva.. Ironia sortii face ca exista si categoria cealalta de prieteni, care nu te lasa in pace si se preocupa de tine si parcurg mii de km doar ca sa vina sa te vada si sa manance piure cu tine, sa iti povesteasca prin ce a trecut si implicit sa te asculte si sa te sprijine, sa iti ofere un sfat. Sa te tina in brate atunci cand simti ca lumea se naruie in jurul tau, sa iti faca un ceai seara cand vii din gerul de afara si sa fie acolo sa iti spuna ce e bine si ce e rau, atunci cand nu poti sa distingi singur asta. Pentru asta sunt prietenii.. atunci cand ai nevoie de ei sa te ajute iar cand nu, sa iti fie alaturi razand si incercand sa iti faca ziua mai vesela. Pentru asta este Pijamale. Sa ma lase singura in ditamai orasu.. doar pentru ca afara ploua si ea are parul drept si nu vrea sa il strice. Dar ea.. este ea! si nici nu as vrea vreodata sa se schimbe. Sau.. sa ma lase sa mor de foame.. doar pentru ca ea nu pune masa. Sa ma tina de mana atunci cand plang.. la 5 dimineata.. si apoi sa adormim. Suntem niste fraiere amandoua. Asta este clar. Dar ea este fraiera mea preferata..


Toata lumea vine si pleaca din viata mea, pentru ca mai apoi sa revina iar, doar ca sunt unele persoane care poate si'ar dori sa ocupe tot acelasi loc dupa ce revin, dar nu isi dau seama ca a fost ocupat.. Ca lucrurile nu au cum sa mai fie la fel, pentru ca nu poti sa reiei o legatura de unde ai lasat'o, ci o iei practic de la capat, unde lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel, oricat ai vrea sa crezi asta. Cu ea, nu am fost nevoita niciodata sa o reieau de la capat. Pentru ca ea nu m'a tradat niciodata. Pentru ca este directa si "o primavara in sinea ei" . Pentru ca mai degraba rade, decat sa planga. Pentru ca este bagacioasa si curioasa. Pentru asta o iubesc cel mai mult.
Prieteniile nu sunt permanente, doar interesele sunt, insa sunt unele persoane care fac exceptie de la regula. Si orice ar fi, nu poti ignora un prieten adevarat!






[ Se stieeeeee!? :)) ]